Greyson Chance Autograph Session !

- 16 April 2012 -

Assalamualaikum korang.. Hihihi

minggu lepas Aimi pergi Greyson Day kat New Wing, One Utama..Semalam, 15 April 2012 hari Ahad, Aimi pergi One Utama lagi sebab ada Greyson Chance Autograph Session.
so, Aimi datang sana masa pukul 10.30 pagi.. sebenarnya sesi autograf mula pukul 2.00 petang. memang 3 jam setengah la kena tunggu kan? tapi, nevermind.. aimi dapat barisan paling depan.. so, dapat la dok lama-lama kat situ.. hihi..



bila sampai je sana, aimi beratur punya beratur, ada sorang ni, datang dari mana, tiba-tiba je potong line aimi.. aimi biarkan je la budak tu kat depan..

sebelum Greyson Chance sampai, kiteorang kene nyanyi lagu Waiting Outside The Lines ramai-ramai. memang awesome habis hari tu.. then, ada sorang ni, bagi marker silver kat aimi and kawan aimi, suruh kiteorang sign kat satu banner besar untuk bagi kat Greyson. biar Greyson ingat Malaysian Enchancers! :D



bila tiba je giliran aimi, aimi rase macam nak nangis. tapi, tahannn sampai je depan dia, dia pandang, pastu aimi mestilah melting kan? haha

Greyson's Assistant tu kan, macam dengki je ngan kita. tapi, impossible la dia nak dengki sebab dia dah 24/7 dengan greyson. ish. nak tau kenapa aimi macam geram je dengan assistant dia tu, sebab masa aimi nak bagi album kat greyson, assistant dia dulu yang grab album tu dari aimi. then, aimi nak tangkap gamabr Greyson, boleh dia jerit apa kat aimi, "No Picture! No Picture! " . aimi sabar je dengan assistant dia tuh.

Tapi, terpaksa suka kat assistant dia sebab nak kan Greyson. :) btw, Greyson Chance cakap " Thank You " kat aimi. melting habis. kene pergi kutub utara balik bi. nak bagi beku balik. haha

so, ni gambar2 kat One Utama : <3














korang mesti suka gambar kat atas ni kan? haha. same laa.. :D
sebenarnya ada banayk lagi gambar.. so, korang boleh tengok dekat Facebook Universal Music Malaysia :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....