Animax Carnival 2012

#12 Mac 2012#

Assalamaualaikum comel dan handsome.. hihi.. semalam korang ada tak pergi ke One Utama? tak ada? aalaaaa.. ruginyaa... don't be worry, Okay.. next pergi la.. :)
Dekat OU ada Animax Carnival 2012. memang best sangat-sangat :D tapi, aimi taknak cerita banyak2 la kat sini.. cuma nak post gambar-gambar yang aimi snap dekat sana :)

dengan salah satu karakter cerita apa entah.. HAha.. kurang minat  anime laa x)

Beg yang aimi pakai masa pegi OU. #ish ! sape la yang rajin snap gambar ni! xD

Beelzebub Anime. Comel sangat baby tu.. macam nak tampar je muka dia.. X)

*Aimi Nadia* yeahhh! inilah sayaaa.. tak cantik kan?  iKnowRight.. :/
diorang ni dari cerita apa eh? :D

Dah macam pahlawan jepun kan? konon laaa.. :D #Photoshoot di booth Comics Directory :)
Last sekali, main game guna Game Card ! haha! :D
Best tak tengok gambar-gambar kat atas? tak? okay. fine. Kbai :)

Wasalam..
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....