Wordmore Monday.

Hola.. assalamualaikum.. :)



how are you guys? mestila sihat kaan? tengok tuan la..kann.. hihi.. okay.. now... nak cite pon susah sebab takde cite.. nak bagitau pon susah sebab takde apa yang nak diberitahu.. nak buat apa ni ehh? Okay.. nak cite pasal My sis' Sugar Glider lah! okay? hihi..

Sugar Glider ni bijak and comel sangat tau.. memang comel macam hamster la wa cakap sama lu! lu tak caye? lantak kat lu lah, Okay? :) memang betol. masih tak percaya? memang nak kena penampar laju-laju lah dia ni! haha.. nak tengok gambar Sugar Glider tu? nak? amboi.. can't be patient betol lah kamu nih! sebelum tu,  meyh nak bagitau pasal Sugar Glider ni dulu. name dia, korang boleh panggil Cici, atau Juliet. kenape name tu? macam mane wa nak cakap kat lu ni eh? macam ni.. sugar glider kakak aimi ni, Betina, haa..

Korang taknak tanye ke, kenape tak beli sepasang? betina ngan jantan? amboi. gatal eh korang. haha. sebenarnye, jiran sebelah punye jantan, tu la.. tak beli sepasang.. hheehe.. lagipun, mahal kot haiwan ni. hamster murah je..kannkann? :D

nah time tengok pic dia pulak.. kalau tak nampak, tekan je kat gambar tu okay? :)





Dahdah la tu yea kawan.. hihi.. thnaks sebab sudi nak bace and tengok gambar2 ni.. :D sayang korang sampai mampus! :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....