'Sorry' kan saya yea komander..

Assalamualaikum korang..




Actually i just wanna tell you about what was happen at school today. ergh... kesian komander kite.. I'm sorry sangat tau Mr.poyo..

    Tadi kau suruh aku n kawan aku pegi beratur sekali dengan orang lain, pastu aku cakap la Sakit kaki. Sedangkan dorang tengah menyanyi lagu sekolah. takkan la aku nak masuk barisan, berlari macam tikus cari makanan. habis la kene marah.. then, aku try la nak pegi beratur sekali, pastu Kak M**i suruh aku dok je kat kantin. aku dok je la. kau nampak aku, boleh lak kau jerit suroh aku cepat ikot dorang.. tak sampai lima minit, semua budak kadet dah sampai kat kantin.. hampeh la kalau aku pegi buat Queue sorang2. :/
nasib baik kau ambik berat pasal kiteorg tadi tau.. haa.. 

     Bila baru je nak mula kawad, kau datang kat aku, kau tanye " kau sakit kaki kan? nak rehat tak? jatuh nanti kang..", then aku cakap " takpela.. boleh tahan sakit..takyah risau la..", pastu kau cakap " betul? takde pape? okay.. jaga kaki tu.." aku jawab " Okayy~". haaa..

takde la best entry hari ni kan? tapi Komander aku ni, sometimes caring, sometimes macam cacing. menyampah aku. sorry la. aimi geram. tapi, komander A**m, ak mintak maaf kat kau sebab aku tipu kau yg aku sakit kaki. lagi pun, kaki aku sakit sikit je sbb nak cepat tadi.. lepas tu, kau lak percaye.. sorry eh.. :D lepas tu, bila on my way nak balik rumah, terus kaki aku sakit.. :/ kau gune ilmu ape eh?

*btw, cite kat atas tu memang cite betul.. so, sape yg terase, tolong maafkan aimi eh? :)

Wasalam..
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....