Saya suka men-Tweet kat Twitter !

Assalamualaikum pembace blog gila ni.. :)



Apa la.. kes aimi nak cite pasal twitter ni kan? sebenanye bukan la cerita pasal keburukan twitter ni.. cuma aimi suka sangat ber-Tweet (wujud ke perkataan tu?lantaklaa -.-) HIHI. :)

Jadi, korang suka tak ber-Tweet dengan member-member korang? tak suka? ketinggalan zaman ke apa? oh.. cuma belum maju kehadapan lagi ehh? Faham-faham :D so, ada account twitter? kalau tak ada, pegi kat Sini , buat account, then, bagi aimi nickname korang, aimi nak follow. hihi. tak pun follow je aimi kat Sini. tau :)

nak tau apa yang aimi tweet baru-baru ni? ha.. tengok ni :D



Ya.. tu la. bosan sesangat sangat sangatnya lah. hanya tuhan saje yang tahu :D
sebenarnya, ada tweet yang lain. cuma yg tu, semuanya ade mention. so, tunjuk la yang takde mention punya :D

# korang letak nickname twitter korang kat komen, aimi nak follow , okay? :)
wasalam.. :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....