Hey new student ! are you 'Actress' ?

Assalamualaikum korang..



sihat? sakit? makan ubat tau :D Korang kenal tak Erynne Erynna ? pelakon cerita 'Congkak dan 'Damping Malam' tu.. hehe.. kenal? huhu.. Dia sama kelas dengan aimi tau. Cewahhh.. Tak percaya ke? Okay. it's okay. Dulu Erynne ni sekolah kat Sri Bunga Raya (Private School). and now, dia sekolah kat SMK Bandar Utama Damansara 4.We are 15 years old and sama kelas dengan aimi. Yes! memang takde ape yg perlu di banggakan, right? tapi tu bagi korang, bagi aimi yang sekelas dengan Erynne Erynna tu, rase macam tak percaya kiteorang dah jadi kawan aannnddd aimi tak pernah fikir yang aimi akan ade kawan 'pelakon' :D wahh! sumpah takpenah! Yang pasti, sumpah dia tak Sombong :)

Wel.. now, perasaan bangga dah mendatang and korang tak usah nak Jealous tau! :D
thanks for readings!

5 comments:

  1. wow.. mesti bestkan.. congratz.. and gudluck 4 PMR.. Wish u two gudluck ^^

    smpaikan salam kat dia eh.. Hee~~~

    ReplyDelete
  2. wah..untung la dy...hehe
    sumday u pon bole jadi artis pe..hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh bestnya dapat kwn pelakon...=.=

    btw, goodluck for PMR.. =.=

    ReplyDelete
  4. Clara : best la clara.. anyway, thanks tau.. :) InsyaAllah I sampaikan salam eh.. :)
    AkuAmir : Ewah. haha.. Thanks amir.. Rusa-Deer :)
    AthirahAuni : Maybe... haha.. thanks athirah.. :)
    Penjual Rafflesia : best juga la.. hihi.. Thanks PR.. :)

    ReplyDelete

hey2! comment here....