Budak KRS tu, boleh tahan.... :*

     # 22 Februari 2012 #
Assalamualaikum korang.. hehe :D



tengok tajuk pun, dah excited nak baca. haha. nak tau cerita pasal apa hari ni? okay omey. nak cite la ni! :D

Nak tau tak, aimi ngan nisa kan, ternampak sorang budak KRS skolah mane tah #dengan kawan dia, kat skolah kiteorang, budak tu, Astaghfirullah punya Handsome la dia! hanya tuhan je yang tau macam mane perasaan aimi! :) auchh!!
Dia putih, tinggi sedikit, tapi muka dia amboii...Charming gila laa! well.. aimi n nisa sumpah lillah memang tak tau pun dia skolah mane, cuz we never saw him everywhere before. okay. Eiii! geramnya tengok diaaa! tapi, sabar..sabar... sabar tu separuh daripada iman.. kan? so, aimi cuma boleh ceritakan hal ni kat blog je.. so please! baca lah! hihi. aimi yakin sangat-sangat yang aimi takkan jumpa dia lagi. :(

paling sengal pasal budak KRS tu, dia boleh panjat tembok belakang sekolah aimi semata-mata nak keluar dari sekolah! okay. mesti korang tertanya macam mana aimi boleh tahu budak tu panjat tembok kan? okay. macam ni sebenarnya, aimi n nisa nak pegi jalan kt dalam sekolah kejap, then ternampak dorang tengah memanjat. Goodjob la korang! :)

#sebenarnya aimi n nisa stalk dorang tadi :D jangan maraahh :) wasalam..
thanks for readings!

3 comments:

  1. kalau dah redah masuk skolah orang sesuka hati, tak handsome dah kott -.-

    ReplyDelete
  2. hahaha.. tu dah terlebih aktif tu..
    pasni nasihat la die.. =.=

    ReplyDelete

hey2! comment here....