Benci bila 'someone' membeza-bezakan kita dengan orang lain.

Assalamualaikum korang..



Sebenarnya hal membeza-bezakan ni, takde la kena-mengena dengan aimi. cuma nak kongsi dengan korang je.. sebab bosan kan.. taktau nak buat apa.. jadi, share la apa yang patut and berfaedah dengan korang.. :)
nak tau macam mana 'beza-bezakan' orang tu? macam ni haa.. :

Cantik vs Tak Cantik

- benda macam ni memang selalu dah jadi kan? tapi, aimi pon penah kena la.. hehe.. tapi aimi punye lain sikit.. Ade 'someone' ni, dia punye ngumpat orang tu, gedik la.. ape laa... tetibe terlibat lak name aimi. dia kate ape? "huh! budak gedik tu dia pikir dia cantik sangat la! aimi lagi cantik!" ewahh! makin kembang aimi. takde la prasan tahap gaban macam tu kaann? :D

Tapi, ni kes korang pulak, mesti sebaliknya kan? jadi, benda-benda macam ni senang jadi bila ada Budak Baru. ewaahh! budak baru kalau masuk je sekolah, Semua pelajar kenal dia kan? macam la dia tu artis. hihi. jadi, bila ade orang kate " eee! kau ni, bukannya cantik!, budak baru tu lagi cantik! HOT lagi tuhh! "

Hah! lantak hape aku! aku tak cantik, ke, aku ni, pendek ke, hal kau ke?kau tu Perfect sangat ke?

So, korang buat lantak je la kat 'someone' yg suka Judge2 orang ni. Okay? :)

That's why I hate someone who judge me and they think they are perfect!
" Who are you to judge the life I live? I know i'm not perfect but i don't live to be, But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean "
-Aimi
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....