Jalanjalan dengan Kawan and adik :)

Assalamualaikum kawan-kawan..



Semalam, pada 26 Januari 2012 aimi dan adik aimi dan kawan aimi pergi keluar jalanjalan di Ikano Power Centre dan e@Curve. sebenarnya adik aimi yang plan nak pergi Hang out semua ni. sebab dia nak tengok sangat cerita Sumpahan KumKum tu. apa kejadah la dia tuh. haha! aimi ikut aje dia...

Kite orang pergi IPC sebab nak beli baju je.. ewah! nak beli baju konon! eh! betullah! aimi nak beli baju. hihi. takkan nak beli beli bende lain pulak kan? hihi! lepas tu, berjalan satu IPC, then, terus jalan kat e@Curve. Nak beli tiket pula. ye la kann? kite orang sampai kat counter tiket wayang kat e@Curve, pukul 11.45 pagi. cerita Sumpahan KumKum tu pulak mula pukul 12.05 tengah hari. aimi apa lagi, terus beli tiket yang cite dia mula pukul 2.00 petang. HAHA. saja cari pasal dengan budak dua orang tu. HIHI.



dalam masa dua jam, kiteorang jalan satu TheCurve and e@Curve . bila tinggal lagi setengah jam nak mula, hampeh la budak dua orang tu nak pegi try kena urut kat Kerusi Gintell tu. allaaa.. kerusi Ogawa tuh...  Haha.




pastu, sempat lagi pegi Safari tengok haiwanhaiwan kat sane. aduihh! budak-budak ni! haha.
Bila lagi berapa minit cite nak mula, kite orang cepat-cepat beli Pop Corn, air Pepsi, ewah! haha. and then, tengok cerita hantu! memang syok!



yang bestnya, kiteorang tengok cite tu, 1 jam 30 minit. sampai pukul lima. baru balik rumah. sebab jalan kaki. haha. maklumlah.. rumah kiteorang dekat dengan One Utama, The Curve, Ikano. hihi. memang kawasan yang strategik la katakan. :D

Aimi dah membebel panjang, pastu korang lak bace cite Freee je kan? haha. :D Okayla. aimi nak off ni. HEHE. byebye. Wasalam.. :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....