Happy Chinese New Year.......!

Assalamualaikum semua..



Yeah! kalau korang tengok gambar kat atas tu, gambar aimi masa Celebrate Tahun baru Cina kat sekolah.. kat sekolah semalam memang best sangat. ada Singa tau? HIHI. comel ja singa tu.. Sweet lagi tu..
Tiba2 aimi teringat masa Last year punya Celebration. Singa tu datang kat aimi, Singa tu bagi Limau. Omaigod. memang comel je dia. Hihi. tapi, tahun ni punya, kawan aimi ada Snap banyak gambar. yeahh! haha. nak tengok gambar lagi? ape? nak? haha. nak tengok ni..

Kat sekolah semalam, ada persembahan Gensang 24 Musim, Tarian Naga, And More. haha. malas nak cita lagi. hiihi. anyway, aimi dapat lepaskan 'Rindu' nak pegang Nikon . HAHA. last pegang masa akhir tahun last year. :)

ehhh!! Before, aimi nak bagitau ni, sekolah tahun ni, memang seronok. ada kawan baru, Ellena and Ainna. HIHI. duadua comelcomel. :)

Ewah! singa pon pandai posing ! :)

Sibuk aje lah Photographer aka Student nih! halang pandangan lah! -.-

Main soroksorok la pulaaaa.. :)

Apa singa ni buat hah ? ;)

comecomel!


Puan Pengetua <3

Gendang 24 musim. mereka awesome sangatsangat! 


GONG XI FA CAI !

haha. dah puas? hihi. sebenarnya, ada 200 gambar, tapi, tunjuk sikit saje lahh.. :) yang bestnyaa, kami siap nyanyi lagu Gonx Xi Gong Xi. :D Kepada kawan Chinese sekelas aimi, Happy Chinese New Year to you guys, and Happy holidays ! :)

Wasalamm.. :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....