Dah 2 hari bersekolah..

Assalamualaikum korang..



dah dua hari kita bersekolah kan? bukan semua orang sekolah this year..  hehe. just pelajar2 saja lah..
tapi, korang, enjoy tak skolah? tak enjoy? gila lah! haha. ye la kan? mesti baru first day dah ada Homework, kan? haha.. macam la kau sorang je ada homework? aku pon ade taw! adoii! HAHA

Takpe la.. lagi pon, bukannya kene buat sampai 50 muka surat kann? Dont worry.. It's normal. :D
And then, selama dua hari ni laaah. aimi bukak buku Revision Sejarah, Mathematics dan Science. Kenapa? tak percaya? aimi kena buat revision balik dari form 1 'til  form 3. actually, form 3 punya, tak payah la buat dulu kann? hehe. lagipon, baru saja mula belajar :)

Korang macam mana pula? taknak share yours with me kah? HAHA. takpe la kann? sekarang aimi boleh lagi online segala.. tapi, mula bulan Mac nanti, memang tak bukak2 la kot.. just bukak 3 minggu sekali. hihi. so, Gudbye korang. take care :) wasalam..
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....