Balik kampung.. Jalan satu Melaka..

Assalamualaikum kawan.. :)



Pada 23 Januari 2012 aimi dengan keluarga pergi balik kampung! hohoho balik kampung! haha. best taw! :)
and then, dah sampai kampung kat Negeri Sembilan, kite orang rehat kejap. Yela! penat! hihi. bila dah petang, tetiba ayah saudara aimi balikkerja pula.. dia ajak kite orang jalanjalan satu Melaka. OYeah! lama tak jalan kat Melaka! bukan Satu Malaysia tau. cuma Satu Melaka. sebab kalau jalan satu malaysia, pokai ayah aimi. haha :)

Mula2 kite orang jalan kat satu tempat ni, entah apa nama tempat tu. tempat orang, budakbudak main layang-layang. macammacam jenis layang-layang aimi tengok. ihihi. nak tau aimi and keluarga aimi buat ape kat situ? haha. kite orang cuma jalanjalam, makanmakan. dahsyat tak? haha.:D



Pastu bila dah malam, kite orang, aimi, keluarga and keluarga sepupu aimi pegi kat Pahlawan Walk. tapi, kite orang cuma pergi kat menara Taming Sari je la.. then jalanjalan, dan terus jalan. :D Siap tengok Naga yang panjang gitu lagi. haha.,. bila dah penat jalan, kite orang apa lagi, uncle aimi drive bawak kite orang makan dekat Taman Sri Klemang, Alor Gajah. Cewahh! tengahtengah malam pun boleh makan? haha. aimi lagi best, mintak air Teh O Ais dengan nasi ayam. untungla kan? makan nasi ayam tengah malam. nanti gemok baru tau! haha. :D Lantak kat aimi la nak gemok ke tak kan? perut aimi, bukan perut korang! ahah :D

Anyway, nak tanye sikit. best tak cite aimi? gempak tak? haha. tak best?! ahaha. jahat kamo0! aimi takde mood.. memang la.. haha. :D
Kerana terlebih banyak membebel dah macam Justin Bebel, terima kaseh sebab membacanya :) tQsM :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....