1st Giveaway By Alyaayep And Nana

Hello kamu2.. hiihi. Asslamualaikum semua.. :D

aimi rajin nak join Giveaway pertama yg aimi join pada tahun 2012 ni, anddd ni haa.. Giveaway nayaa.. daripada AlyaAyep dan Nana. :)



Syarat - Syarat :)
1. Wajib follow blog Mai and Alyaayep .
2. Like fanpage Mai and Alyaayep
3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org , lens sahaja yang kami akan pilih .

Bagaimana nak Join Giveaway ini ?
1. Buat entry yang bertajuk ' IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA ' 
2. Letak banner giveaway dalam entry korang . Letak syarat - syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info .
3. Promote entry penyertaan korang habis - habisan , sebab ada hadiah untuk top referral .
4. LIKE fanpage blog kitorang .
5. Pastikan korang ikut syarat - syarat di atas . 
6. Tag tiga orang rakan anda .

The Amazing Present :) [Blog]
1. Editfully by Mai Mnbma .
2. Editfully by Wany Iglesias .
3. Editfully by Aina Hanani .
4. Editfully by Nurul Syazwana .
5. Editfully by Nurul Syazwana .
6. Header by Aina Hanani .
7. Header by Zata Zaini .

Barang-barang :)
  • Gelang Vintage { 1 pemenang } .
  • Topup RM10 { 1 pemenang } .
  • One unit wallet for men/lady { 1 pemenang } .
  • Sejadah travel { 2 pemenang } .
  • Pashmina pelangi { 2 pemenang } .
  • 5 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
  • 1 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
  • Rantai Moustache { 1 pemenang } .
  • Tudung Bawal { 1 pemenang } .

Info :)
1. Wajib 
 LIKE senarai sponsor / blogshop . Jangan minta sponsor pulak eh ? XD
2. Lens akan dipilih, yang lain lain menggunakan random.org .
3. Sponsor yang orang , tak perlu like . Just ADD .
4. Tarikh tamat pada 25 / 3 / 2012 . Tarikh umum pemenang 31 / 3 / 2012 .
5. Kebanyakan hadiah GA lens caouse kebanyakkan blogger wanita , kepada yang lelaki don't worry , wallet tu siapa yang bertuah . Padahal lady / men .
6. Hadiah akan diupdate darisemasa ke semasa . So , Rajin - rajinlah melawat pages ni kay ? Course aku tak buat entry pasal hadiah tembahan GA . Hoho . 

Senarai Sponsor / Blogshop [Wajib LIKE]

Saya Tag : fatin, Iffah, Rara

:D Cik, saya sudah join ini Giveaway :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....