Untitled Post

Assalamualaikum semua..


Hai.. kepada yang menyambu Hari Natal, aimi dah ucapkan kepada Semua penganut kristian melalui post yang lepas :)  kepada umat Islam, jangan sambut :D Okay. balik pada tajuk..:)

Kalau korang tengok tajuk kat atas tu, macam ape la kan? Untitled Post? Terbaikk ! Nak tau kenapa aimi letak tajuk Untitled post? sebab takde idea nak buat tajuk apa.. maybe sebab aimi nak campur macam2 tajuk kat entry ni kot.. kan? mwehehe.. :) Memang aimi sekarang tengah bored sangat sangat .and aimi kena la post sesuatu entry sebab taknak hampa kan followers aimi yang selalu baca entry aimi sebelum ni, terima kasih banyak banyak :) sekarang, aimi nak buat soalan, and aimi jawab sendiri . haha. tengok la tu! :D

Kenapa gambar kat atas, macam takde kena mengena dengan tajuk?

Okay.. soalan yang tak boleh blaa.. sebab apa ye? sebab gambar tu, gambar kat Paris, tajuk pulak, Untitled Post. sah sah la takde kena mengena. :D

Nak buat apa eh, kejap lagi?

Soalan tu memang susah nak jawab, sebab sendiri soal, sendiri jawab. okay.. Entah.

Agak2nya, tahun depan masuk kelas apa?

ermm... soalan tu masih didalam fikiran dan hati saya.. cehh haha.. entah la. nanti mase beli buku, dapat la tengok senarai nama and kelas. mesti kelas yang sama :D

bila kau masuk kelas next year, first sekali kau buat?

Aimi akan buat tak tau, sampai ade orang yang tegur saya. haha. gila sombong. haha. :D

Bila soalan ni nak habis?

haha. kesian asik kene tanye. //lantak aku la nak habis ke taknak.. aku yg menaip..! \\ :D

//Lima soalan je kot.. hehe.. dah macam Cleverbot dah. :D tapi kan, tu la yang aimi buat, bila aimi bosan, sendiri soal, sendiri jawab :D cuba buat? best.. :D

Wasalam..
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....