Semangat tinggi nak main alat muzik

Assalamualaikum kawan2 yang super awesome...#ayat najwa latif ^^peace!


Hai korang.. sihat? apa khabar? Good. okayy.. hari ni aimi terajin pulak nak Update pasal alat muzik... semalam aimi punya laa cerita pasalFotografi and minat gila-gila Fotografi. sebenarnya aimi ni minat dua benda dalam dunia ni... iaitu, Bidang Fotografi, dan Bidang Muzik. tak tau la macam mana boleh minat dua-dua tu. tapi, mesti korang tertanya-tanya kan, kenapa aimi tak minat Memasak? okayy.. sebenarnya, aimi kurang minat memasak. maybe ada yang cakap "perempuan kalau tak pandai memasak, baik tak payah jadi perempuan..!" okay.. sape yang kata macam tu? aimi sikit pon tak terasa okay.. sebab aimi pandai la sikit nak memasak..cuma waktu macam ni, aimi kena fokuskan pada pelajaran dahulu...

Nak cerita pasal alat muzik pulak, aimi suka alat muzik apa? nak aimi jawab? aimi sebenarnya suka alat muzik Piano. Ohmagod! memang suka sesangat. cuma tak berkesempatan untuk membelinya.. cuma mampu membeli Keyboard saja..:D andd aimi ada cuba untuk main alat muzik Gitar, tapi, memang ternyata, aimi tak boleh ! entah la kenapa.. nak buat macam mana kan? :/

Jadi, Aimi rasa kan, bila aimi masuk kolej nanti, aimi nak ambil kos Fotografi. eh? kata minat Muzik, macam mana fotografi pulak ni? alaaa.. sebenarnya, aimi nak mulakan Fotografi dulu.. sebab senang je fotografi ni.. hihi.. Pasal muzik, aimi nak kumpul duit, belajar, buat apa yang patut, baru beli Keyboard untuk gantikan piano. hihi..

//So, macam mana dengan korang, ada nak cerita apa-apa? takde? okayy.. foiiinnneeee :D hope korang berjaya dalam apa-apa jua minat korang... dann.. jangan pilih minat yang pelik2 sudahh.. hihi.. dah minat, nak buat macam mana kann? :D Wasalamm..
thanks for readings!

4 comments:

  1. aha...keyboard best.... Gitar cam sangat cool tapi sakit jari kot...haha..

    ReplyDelete
  2. kakiwayang : kan? memang saket jari! :D

    ReplyDelete
  3. Heypp !! Jom bace entry ni . Ade tutorial taknak kene virus kat fb .. Okeyhh ~ http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/2011/12/virus.html

    ReplyDelete

hey2! comment here....