Saya, Blog Budak Kecik 2011

Assalamualaikum korang... :)


Hai.. ni kali kedua aimi join segmen dari abang Ben.. hihi.. Jom teruskan segmen ni :D

Saya nak kenalkan diri saya yang Kecik ini dulu, nama saye Aimi Nadia bt Mohd Zin, saya sekolah di SMK Bandar Utama Damansara 4. kalau nak diikutkan, umur aimi baru je, 14 tahun 3 bulan dan 10 hari :D cuba teka birthday aimi bila :D 

kenapa aimi buat blog? dan apa tujuannye? dan kenapa aimi nak blog aimi dikenali ramai?
okeyyy! soalan kat atas tu memang panjang.. hikhik. kenapa? aimi buat blog ni sebenarnya nak mengisi mase lapang aimi dari awal tahun 2011 ni lagi. dan sebenarnya cikgu aimi yang suruh buat blog haha. faham? ayat macam gila sikit petang ni. hihi. Apa tujuan sebenar aimi buat blog?  aimi nak orang luar tau yang aimi pun pandai mengarang karangan sepanjang tahun 2011 . haha. bagus kan tujuan aimi? hikhik. yela.. sebenarnya aimi nak orang luar tau, aimi bukan sekadar budak2 yang baru 14 tahun, tapi tak tau apa2 pasal IT. yeah! thats me. tujuan2 lainnya ialah, aimi nak orang luar tau, aimi boleh jadi blogger budak2 yang bagus. :) 
Kenapa aimi nak blog aimi dikenali ramai? sebaaaaabb, aimi nak orang Follow aktiviti migguan aimi dan tahu apa yang jadi kat aimi, dan aimi dah buat Tutorial untuk ramai yang follow aimi, dan itu sangat membantu. :) kalau korang rajin and sukaaaa sangat kat blog aimi, please LIKE page aimi :D //sempatlagi..hihi. :)

// terima kaseh sebab dah luangkan 10 minit korang untuk bace blog budak kecik ni.. hihi :) 
thanks for readings!

15 comments:

  1. 14 thn? perrhh comel adeq nie :D

    ReplyDelete
  2. ah long : yup. yeke ah long? yerima kaseh.. hihi :D

    ReplyDelete
  3. hye comell.. kita datang dr segmen yg sama :) salam brkenalan k :)

    ReplyDelete
  4. Qadriah : yaa.. Hi5! hihi. bersama berdoa :D
    Syuhada : salam berkenalann :)

    ReplyDelete
  5. Nadiem : terima kaseh nadiemm.. :)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan

    comel blog kamu ^^

    gud luck 4 pmr thn dpan ^^

    http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

    http://cerytara.blogspot.com/2011/12/aku-sahabat-yang-jahat.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen Abg Ben , :)

    dah follow blog awakkk :)

    http://keyboardsichipsmore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. aimi kak siti singgah sini :)
    dr segmen abg ben jugak :)

    ReplyDelete
  9. dtg dari segmen abg ben jugak ^_^
    awk , sye dtg ! follow awk skali ,
    belog chomell . shuke ! ♥
    ade mse dtg sini k ? :)

    http://eischacokeletz96.blogspot.com/2011/12/kawan-baru-d.html

    ReplyDelete
  10. hyep!
    salam perkenalan~
    comel belog awak~
    kalau free jengukla blog kite..

    ainsyahirah123.blogspot.com

    ReplyDelete

hey2! comment here....