Pentingnya Google

Assalamualaikum semuaa..

Korang pernah terfikir nak cari jawapan Homework korang kat Google? pernah? kesiann Google kena perah otah untuk korang.. hihi.. sebenanye aimi nak cerita sikit pasal google ni. perasan tak, sebelum ni, aimi penah cite pasal Blogger, Facebook and sekarang, Google pulak. cuma youtube je belum.. agaknyaa. hehe..

Cuba korang tengok gambar kat atas tu, best kan google ni, sampai dapat cari kesalahan lelaki. adoii.. jahat betul google ni.. hihi.. nak tanya sikit ni, kat sekolah, terutamanya sekolah menengah kan, kena banyak buat Folia laa.. ape laa.. korang jumpa tak, apa yang korang perlukan untuk folio korang kat Google? jumpa? best nyaa.. aimi ponn.. yang bestnya tinggal nak Copy-Paste balik je. haha. memang Lifeless la kita ni. hihi..

Tapi, memang best kan? Google ni memang penyelesai masalah. patutla Pakcik Google ni popular. hehe. nak tau tak, berapa bulan lepas, aimi kena buat Folio sejarah and geografi, susah sangat nak buat, aimi cari kat Google, huhu.. nasib baik jumpa. akhirnya siap jugakk... yang bestnya, aimi bukan dapat kat Google je, dapat kat Wikipedia, dan Scribd.com. terbaikk.. ihihi..

Terima kasih banyak-sikit la kat Google. sebab dia cuma nak Website lain letak Credit kat dia je.. tu la pakcik Google popular.. kannn?

// jadi, apa yang korang dah buat dengan Google? haha. korang pon lebih kurang je kann? hhehe.. Copy-Paste tu memang keje yang best. tak banyak berfikir. Sebenarnya. Blogger.com ni pon jumpa kat Google gakk.. Terima kasih google. dan kepada anaknya pulak, Google Translate, terima kaseh kerana banyak membantu dalam masalah bahasa. hehe.. Jaga google baik-baik.. haha.Wasalamm.. :D
thanks for readings!

3 comments:

  1. "unfortunately does not smell" google translate untuk "malang tak berbau"
    haha :D

    ReplyDelete
  2. Eycha : kelakar kan Google translate? haha :D

    ReplyDelete
  3. memang kelakar . selalu dah terkena

    ReplyDelete

hey2! comment here....