Mencipta Lirik Lagu..

Assalamualaikum semuaa..
Korang pernah cipta lagu tak? ape-ape lagu lah.. lagu Korea ke.. Inggeris ke.. Melayu ke... tk pernah? rugi, rugi.. tau tak kenapa ade sesetengah orang yang tengah bosan-bosan, tetiba, dia cipta lirik lagu.. then dia letak tajuk lagu tu Bosan? sebab.. setiap apa yang kita buat, kita boleh buat lagu tau.. cuma ada sesetengah orang yang cipta lagu gunakan imaginasi dia yang tinggi. :D 

Tau tak.. aimi dah cipta 2 buah lagu. tapi aimi tak berani nak nyanyikan lagu tu dalam Youtube atau dikhalayak ramai.. mungkin ade cacat cela pada lagu tu.. kita pon tak tau.. :) lagu yang aimi buat tu, Lagu inggeris.. aimi suka buat lagu dalam bahase inggeris sebab mugkin satu hari nanti, lagu tu boleh terkenal sampai luar negara. maknenye, tak sia-sia kite buat lagu tu kann? hihi.. tajuk lagu aimi tu? tak boleh la bagitau.. mungkin satu hari nanti, sampai aimi boleh main ape2 Instruments, baru aimi boleh nyanyikan lagu2 tu kat Youtube.. and maybe, selagi aimi tak terkenal macam artis2 youtube lain, aimi takkan nyanyi lagu tu kot.. hiihi. siape la saye ni kann.. :) Tapi, Alhamdulillah, aimi dah sampai ke tahap ni.. <3

Korang pernah terfikir nak jadi Composer? samelahh.. aimi ponnnnn tak penah :D Kalau nak didikutkan aimi, na aje aimi Email kan lirik yang aimi cipta tu, suruh Najwa Latif nyanyikan.. hiihi.. name aimi gak yang naik kan? hihi. :D

// kepada sesape yang nak jadi Composer tu, aimi doakan, korang Berjaya dalam kerjaya seni korang ye? hihi :) wasalam..
thanks for readings!

2 comments:

  1. simple blog . but smart ..

    sy follow sinii.

    follow la speechless009.blogspot.com kalau sudi

    ReplyDelete

hey2! comment here....