Kembali ke Sekolah...

Assalamualaikum korang...



cukup tak Holiday korang? tak? haha. kalau tak puas hati, pegi kat kalendar, tanye dia. "kenapa lahh kau yg tentukan cuti? susah la mcm nih...!" sampai sudah kalendar tu tak jawab :) 

Jadi, korang dah beli barang sekolah? owhh.. aimi punnnn dah :) buku dah beli? aimi punnnnn belum :) bagus kan? barang sekolah dah beli, tapi, buku belum lagi.. patutnya, buku yang kena didahulukan.. hehe.. cehhhh! :D

Tak sabar nak tengok apa yang berubah kat sekolah tu.. huhh! entah2 bukan sekolah yang berubah, perangai student2 yang berubah :D ye la kann? mane taknyee.. cuti panjang.. sampai taknak pegi ke sekolahh :D

// Dengan entry yang pendek ni, Aimi nak ucapkan Kembali ke sekolah, bak kate orang puteh, Back to school. Maybe next year, aimi dah kurang update blog. korang tau la sebab ape kann :) Wasalamm... 
thanks for readings!

3 comments:

  1. haha biasela tu..kak yaya zamn sek pon cmtu..tp nti bile da dewasa ni..rindu nk ke sekolah... ^_^

    ReplyDelete
  2. ayuh kembali ke sekolah , ayuh ! ;)

    ReplyDelete

hey2! comment here....