Happy New Year 2012 !

Assalamualaikum and hey all!!!!



I miss of all my school friends and I wanna wish you guys Happy New year 2012. Hope it will be my Year! :)2011 make my dreams come true.. and its something special for me. :)

Hello kam0 semua.. Happy dengan Tahun 2011? aimi rindu sangat nak tinggalkan tahun 2011. sebab tahun ni ada banyak benda2 and perkara2 yang menceriakan hari aimi. Dalam masa setahun, aimi dah dapatkan hapir 500 Follower di Blog yang tak seberapa ni. aimi teruja sangat!

2012 Countdown hampir tiba. di tempat aimi, kami akan sambut tahun Baru di The Curve, Damansara. Di sana akan cukup meriah dan harap2 lebih meriah dari tahun 2011.

aimi berharap pada tahun 2012, akan menjadi tahun yang paling Best sepanjang hidup. :D Lebih lebih pulak kan? hikhik. Dannnn! harap2 PMR aimi Cemerlang! :D

// Happy new Year Korang semuaa! hope will be your year!
thanks for readings!

2 comments:

  1. Happy new Year Aimi :) Nice entry , jum baca yang sy punye . http://aini-lifepages.blogspot.com/

    ReplyDelete

hey2! comment here....