Happy Merry Christmas...

Assalamualaikum semua..

hai korang yang Awesome.. hai ni aimi nak ucapkan Merry Christmas kepada yang bukan Islam.. motif aimi cite pasal Merry Christmas ni sebenarnye nak jadi 1 Malaysia sikit.. nak mesra dengan semua bangsa.. Aimi bukannya nak sambut Christmas.. cuma nak ucapkan saja.. jangan la pulak.. nanti ade yang kata, "eee! aimi tu, dah tau dia tu Islam, janganlah gatal nak sambut Christmas pulak.!!"

Yela kann.. mulut orang... kita tak boleh nak tutupkan.. susah nak tutup, tampar je.. hikhik.. okaylah.. Aimi nak tujukan Ucapan ni kepada kawan-kawan aimi, Chloe Loh, Jia Xin, Shi Hui, Yenny Leow, and all my Chinese Friends.. Happy Merry Christmas to you guys.. Have a nice Holidays... Hope we can meet again next year..and to my Friend's boyfriend at Singapore, Happy Merry Christmas to you... Have a great holidayy :D

Happy Merry Christmas to Greyson Chance... have a great Holidays.. Here have a video from Qistina Enara and all your Fans from Malaysia as known as Greysonator Enchancer. to greet you Merry Christmas :D hope You will Like and Love it :)



// If anybody have a extra Present, can you give it to me? hihi :) Wasalam...
thanks for readings!

3 comments:

  1. blog anda nice membuatkan saye tekan Follow :)

    check mine

    http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://drmaza.com/home/?p=1277

    http://ilmudanulamak.blogspot.com/2009/01/hukum-mengucap-selamat-kepada-perayaan.html

    jangan dengar apa orang2 cakap, dengar apa orang cerdik pandai yang belajar tinggi di bidang ugama DAN berpengalamn luas bercampur gaul dengan pelbagai jenis manusia dan bukan hanya orang melayu malaysia sahaja.

    ReplyDelete

hey2! comment here....