Handphone? kenapa dengan handphone?

Assalamuaalaikum semua...



Handphone? apa kes dengan handphone pulak ni? haha.. suspen gila-gila je pasal handphone.. hihi... nak tanya sikit ni.. bila korang mula2 pegang handphone atau dapat handphone dari parents korang? baru je? ye ke nii? ok laa.. aimi mula-mula pegang handphone and guna handphone masa darjah tiga. awal sangat ke? mane ada awal sangat normal je tu... adik aimi guna phone mase darjah empat.. haha.. lambat sikit dari aimi haha.. sekarang dia darjah lima. haha. :D

Yang bestnyaa.. First Phone aimi tu dah hilang sebab tertinggal kat depan rumah. haha.  tapi phone tu, phone murah je... haha. Ayah aimi tak marah.. tapi, bila phone kedua aimi hilang. ayah aimi marah gila-gila kat aimi. kenapa? sebab phone tu phone Nokia XpressMusic. gila tak marah? haha.aimi pon bengang laa.. ape lagi... tapi, ayah aimi kate, "takpe.. nanti beli baru.." wahh.. baiknya ayah sayaaa.. hihi.. Ayah saya sememangnya baik hati :D

tapi, sekarang, Phone yang forever last aimi ialah HTC TouchFLO. mesti korang tak pernah dengar kan.... memang korang tak penah dengar.. sebab tu HTC lame.. hehe.. tak kisah lah.. :D

// macam mane dengan korang pulak? heehe.. mesti lebih kurang je cite korang kan? takpe la.. tapi, handphone memang berguna bagi korang. betul tak? hemm... Jaga handphone korang baek2 okayy... jangan jaga handphone sampai pecah sudahh.. :D Wasalam..
thanks for readings!

7 comments:

  1. kite start gune nset tyme form 2 .. lagi lambat .. hihi

    ReplyDelete
  2. wany... asalkan kita ada phone kann.. penting sangat benda tuu :D

    ReplyDelete
  3. :) takpe laa phone ape2 pon yg penting leh call, leh msg..hehehe

    meh ke rumah..:)
    wedding tanpa pic pengantin...boleh?
    keep in touch k..*wink*

    ReplyDelete
  4. Halimatun : Alhamdulillah.. boleh laa... macam phone biase saje.. :)

    ReplyDelete
  5. hanphone kite cm sme jerk...XD

    ReplyDelete

hey2! comment here....