Facebook?

Assalamualaikum semua.. :)



petang2 macam ni, aimi on FB, tetibe, ade orang yang entah datang dari mane, tetibe tanye dok kat mane? dah ade pakwe? okay.. bende tu, hati aimi boleh tahan la nak menjawabnyee.. tapi, bile orang tu tanye dah kawen? oooi! macam la aku ni nampak tua sangat? erhhh! sabar...sabar.... cobaaaa'an :)
setiap kali aimi On FB, ade je Stranger yg ganggu. thats why, aimi just Online, tapi Off Chat.  sorry ye korang.. aimi bukan nye sombong.. cuma nak sikit Privacy. hari ni mood tak berape baik.. and dekat status update aimi pon tulis Kalau nak penyepak, bagi tau ye? nanti saye bagi :) . and bab facebook, aimi nak korang Like Page aimi kalau aimi lambat approve. tapi, aimi memang rajin approve orang selagi facebook tak full :) ye? emmm..

Pasal facebook ni, aimi tak pandai sangat nak bagi nasihat... cume nak bagitau sikit je.. Jangan senang terpengaruh dengan Stranger okay? sebab, dorang ni tak boleh percaya. and susah nak dipercayai. ceehh.. hhihi. kalau korang nak cari kawan melaalui facebook, cari yg betul2 okay? kalau tersalah pilih, padah menimpa. :)

# sekian ucapan pada hari ini, terima kaseh :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....