Deeper Conversation...

Assalamualaikum semua...

Hari ni kat rumah aimi takde orang.. cume aimi sorang je ada.. sooo, aimi boleh la record Cover Video aimi.. hihi.. cakap pasal Cover Video ni, teringat lak kat Greyson Chance dan Najwa Latif kan ? sebab dorang popular sebab ramai gila yang dah kenal dorang dari Youtube, so, kalau dorang boleh buat, sape kate aimi tak boleh buat? huh? haha.. terPoyo pulak.. hihi.. and aimi kagum gila dengan dorang sebab dah berjaya menarik peminat dengan memulakan kerjaya seni dorang dengan Youtube. jadi, dorang dah buktikan, kalau kita berani serlahkan bakat kita, Kita akan berjaya. betul tak?

Meyh, aimi nak korang bagi pendapat tentang Video aimi ni. lagi pun, lagu ni tahun lepas punya.. Tajuk dia, Deeper Conversation daripada Yuna. best jugak lagu ni, tapi tak popular.. jadi, aimi nak la tolong Popular kannn..hihi :)




emm.. macam mana? okey? kalau ade apa2 pandangan pasal video ni, komen tau.. sebab aimi macam tak puas hati dengan video ni. haha :D

// Enjoyyy ye korang... I do this for Fuuunnn.. ! :)


thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....