Best jadi blogger?

Assalamualaikum semua...



Betul ke ade orang kate yang jadi blogger ni tak best? emm.. maklumlah. seseorang tu mesti ade sesuatu pendapat yang berbeza.. ada yang kate best, ade yang kate tak best.. terpulanglahh.. Jadi blogger ni tak semestinya kena tulis maklmat maklumat penting dunia ke, pasal berita semasa ke.. bukannn,... sebenarnye, terpulanglah kat korang yang buat blog untuk suka-suka ke, untuk Online Diary ke... untuk buat Tutorial ke, terpulanglah.. tapi, janganlah sampai cakap berblogging no tak best.. sampai hati tauuu...

Tapi, macam aimi ni, aimi buat blog ni untuk macam-macam dan bukan untuk suka-suka.aimi buat blog untuk semua perkara, semua aktiviti luar yang aimi buat, semua lahh.. sebab tak salah kan kita nak jagi blogger kalau sesiapa rase buat bende ni salah, korang dah silap.. rasenye, orang yang selalu ke Gym pon blogger jugak tau.. macam abang ben :D haha.. jadi, jangan pandang rendah dengan blogger tau..

Ade sesetengah orang yang buat blog untuk suka-suka sebab mungkin kat skolah, cikgu dorang yang suruh.. atau untuk biaarr je account blogger tu berhaabuk. haha.. tu la.. macam-macam kerenah manusia nih...ade yang buat blog tu, tempat luah perasaaan, ade yang buat tempat mengumpat, tempat mengutuk.. haha.. dahsyat..dahsyat..

// aimi rase, jadi blogger ni, best,untuk isi mase lapang..jadi, janganlah kate "ape laa. yang best sangat jadi blogger, buang mase aku jeh !" haha.. dahsyat betul statement buang masa dia. :D selamat berblogging.. Wasalamm..
thanks for readings!

2 comments:

  1. Memang best jadi blogger. Tapi bagi saya, bila digelar sebagai blogger tu memang tak best. tak tau knp..haha

    ReplyDelete
  2. sukacuka : tu la kan? tapi, takpe la.. asalkan kita buat blog ni ada tujuan tertentu :)

    ReplyDelete

hey2! comment here....