Ben Ashaari Tanya Kenapa Blog saya lain dari yang lain

Assalamualaikum semuaa..



First time aimi join Segmen2 ni.. hehe..  korang nampak tak, tajuk n Banner kat atas ni? haa. tu la yang aimi nak buncangkan hari ni.. ehh. petang ni.. hihi.. 
Kenapa Blog Aimi ni lain dari yang lain? kenapa? kenapa? sebab Follower blog aimi ni kurang.. tak macam blog korang.. huh! beribu-riban follower.. mmg tak boleh kalahkan laa... sebab lain pulak, kalau tengok betol2, nampak macam boring habes. haa.. tang mana yang boring tuh? habaq sat! haha... maybe sebab kaler blog aimi ni kelabu. haha! takde kene mengena kot.. hihi.. aimi rase blog aimi ni lain dari yang lain sebab, kalau tengok blog orang lain, huh! hari2 Online and Post Entry macam-macam maaaacam Kak Lyssa. hehe.. kak lyssa, jangan marahhh! hihi. ye la kan? kalau nak diikotkan, aimi ni malas nak update post. tu la yang lainnyaa.. :)sebab-sebab lain nya ialahh.. orang lain, akan Edit blog dorang setiap bulan. maybe ade yang setiap hari kot.. tapi, aimi, dah sebulan lebih tak edit blog.. tu la yang kelabu tu.. hihi... 
Nak sebab lain jugak ke? ok nah! blog aimi jarang ade orang or bloggers yang komen.. sebab tu la lain dari yang lain...
// abang Ben 10, sorry laa.. tak boleh lebik 100 patah perkataan la... lenguh jari-jemari.. haha.. 


thanks for readings!

17 comments:

  1. akak , walaup0wn simple tp cntek n kemas tok dibace .. tp bubble cursor tuhh x brape nmpk lahh akak tukar lahh jdik wane hitam ke ?? sbb blog akak background dh putih . so ,, x nmpak bubble cursor tuhh .. hihii jgn mrh yerr . sye bg pendapat jerr .. btw ,, akak jgn risau blog akak tetap kemas tok sye . hihii . law rajen dtg lahh follow ramai2 ,, kt blog sye .. hee~ ajak mmbe2 akak hahaha XD

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama ^^
    mmg lain dr yg lain !

    ReplyDelete
  3. shida. thanks shida.. akak ingat nak tukar bubbles cursor tu jadi kelabu jugak. haha :D

    ReplyDelete
  4. dududu : hihihi.. terima kasehh :)

    ReplyDelete
  5. follower tak penting..yg penting ada pembaca setia..kalau banyak followe mungkin advantage kot :)

    |http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html|

    ReplyDelete
  6. datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  7. heyy ,, datang dari segmen same ,, singgah sini .. btw .. button follow awk mane ? hehe ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  8. sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

    Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

    ReplyDelete
  9. ezzat singgah sini.
    jemput singgah blog ezzat jugak ye

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal dan follow :)

    www.akumad.com

    ReplyDelete
  11. siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

    http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

    ReplyDelete
  12. dtg dari segmen yg sama utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    from sabah, with love ^^

    ReplyDelete
  13. Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  14. terjah blog cute kamu n follow.

    http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  15. hye awak,, dtg dari segmen Ben Ashaari... follow awak! kalau sudi, follow balik yew..

    salam kenal ! ^0^

    http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  16. All : thanks korang.. aimi follow korang jugak :)

    ReplyDelete
  17. singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete

hey2! comment here....