Be honest!

Assalamualaikum semua ...



Apa la.. pelik pelik tajuk blog aimi ni? mwaha.! kali ni, Be honest tu memang la maksud dia, Jadi jujur, kan? kenapa aimi nak jujur kat blog ni pulak?

Tapi, jujur tu memang penting and ikhlas pon lebih kurang macam jujur. jujur, kita berkata yang benar, dan ikhlas, kita membuat sesuatu dengan hati yang terbuka. aimi malas nak ceramah sebenarnya. even aimi pon malas mendengar ceramah. :D

Honestly, gambar kat atas tu, memang gambar aimi. haha. itu pun nak bagitau. bising je. ye la aknn.. sejak2 ni, ada yang suka main fake-Fake. ape la yang best main fake2 ni, nak Honest langsung x) kalau nak cari fb saya tengok ada gambar kat atas ni :D

rasenye, tajuk kali ni, macam tak best la. saye nak korang jujur, Best ke tak, entry kali ni? tak best? huh! nasib baik jujur :D

// I never told you to be honest with me. 
So, no matter if I've doesn't honest with you :)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....