1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara

Assalamualaikum semua..

Aimi nak bagitau yg ade seseorang yang buat Giveaway dia yang pertama.. Wandalaara :)
yeah! she is. aimi ade join giveaway ni, then aimi nak share laa dengan kawan2 pasal Giveaway ni.. lagipun, aimi jarang join Giveaway-giveaway segala ni.. hehe..
Aimi nak tag kat kawan-kawan aimi ::
- Fatin
- Iffah
- Kak Lyssa


kat atas tu, banner Giveaway tu.. then, kalau korang nak join, boleh jugak.. ini Terms and Conditions dia :)

- Buat entri bertajuk 1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara.
    - Masukkan Banner diatas dalam entri anda.
- Follow Blog lily atau masuk blog lily dalam bloglist anda untuk update terkini.
- Like PAGE lily untuk update terkini. (lily akan sentiasa update dalam page sebab facebook lily sudah fulled) #kalau boleh, LIKE la PAGE aimi sekali :D
- Tagkan pada 3 orang rakan blog anda dan beritahu mereka tentang giveaway ini. (nak tag lebih-lebih lagi bagus bertambah meriah lagi - . ^)
- Pemilihan akan diundi oleh Random org.
 - Lima pemenang akan menjadi pilihan lily. Mungkin akan bertambah jika sambutan baik.
-  Terima kasih kerana join lily. Enjoy it.

Okay.. tht's the terms and condition to join this giveaway :)
Untuk pengetahuan korang Giveaway ini akan berlangsung dari 8 Disember 2011 hingga 8 Januari 2012 :) Kalau nak tau apa hadiahnya, sila tekan pada Banner untuk maklumat lebih lanjut.. Cehhh haha :)

 Good Luck yea korang :)



thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....