Greyson Chance.....

:: Hai Ebelibadi ::

// terima kasih Google Image \\


Kalau dulu aimi minat Segila-gilanya kat Justin Bieber, sekarang, aimi dah mula minat kat Greyson Chance. Hihi. /Tapi, selagi aku tak Face to Face ngan Justin Bieber, Aku tetap minat dia\   haha. okay.. now, aimi ade masuk contest ni tau /nyanyi-nyanyi*choi! macam kau pandai nyanyi sangat! \ then, kalau kite menang, kite dapat jumpe Greyson Chance In Person! Wow! hehe. terlebih sudahh.. hihihi. /GoodLuck kat kau lah aimi\
ade berita terbaru, Greyson Chance ni kan, sebaya dengan aimi taw! OMG! /terkejutnyerrrrrrrrr\    GC *greyson Chance* ni lahir pada 16 Ogos 1997. hiihi. /siot kau aimi, siap dengan tarikh lahir dia kau nak bagitau\ yg takleh tahan, dia sama tahu 1997. AwwwAwww! haha
Jumaat, 11 November 2011 nanti, GC ade buat Live Concert Kat Malaysia /eeee! geramnya aku tak dapat pergi!\
korang nak dengar lagu dia? nah.. aimi bagi.. /kalau nak dengar , kau dengar, taknak? aku kesah ape?\



song : Unfriend you - greyson chance



song : waiting outside the lines - greyson chance


#I Love Your Song /dengan orangnye skali aku suka!\





thanks for readings!

2 comments:

  1. Gosh! comelkan dia? Suka2..

    Bestlah lagu dia.. Clara pown mnat kat dia skunk.

    Oh, ingatkan dia 16 or 15 tahun. Tak sangka lagi muda.. huk3..

    ReplyDelete
  2. Clara : haaha.. comel sangat diaaa....umur dia 14 tahun. same like me :D /bangga saya\

    ReplyDelete

hey2! comment here....