Blog Berhabuk!

Hai Ebelibadi :)


lama aimi tak bukak blog taw. bukan jea tak tengok blog, sampai dah 2 minggu aimi tak Online n post kat blog nih.. yea la kan.. sebenanye, internet rumah aimi ade masalah. aimi gune line Wi-Fi Streamyx taw.. then, ade orang gila mane tah.. dia potong wayar line telefon rumah n wi-fi rumah aimi.. saket hati kott..
setakat wayar yang 2 ringgit 3 ringgit tu yg dia nak curi tu buat ape kann.. macam ape tahh... miskin bebenar!
mesti korang pelik kn, macam mna aimi on blog nih, hehee.. secret lhaa.. kalau Kedai kek boleh letak name Secret Recipe, aimi boleh guna Secret Aimi.. hehe..
tu la hari ni bila dapat online jea, nak jugak guna lame sikit kann...  hermm... tadi, bila online jea facebook, ade 35 Notification n berbelas-belas *jea* Friend Requests. awhh.. thanx sebab dah add aimi kat FB.. *walau aimi tak kenal korang* :)

lagi pon blog ni berhabuk. walau berhabuk macam mane sekalipon, aimi tetap nak post entry kat sini. huhu,.. kbai :)




thanks for readings!

2 comments:

hey2! comment here....