Kunci Ohhhh.. Kunci

Hai ebelibadi x)


hari ni, pagi-pagi yaya dah buat hal kat skolah x( kunci takde, then, kena cari pengawas..aduhh.. susah hidup kat skolah ni!   #macamnakmati!bitch! x) then, sampai sekarang,sampai abis waktu skola punnn tak dapat kunci.. tu la sampai sakit kepala tuh! asik fikir pasal kunci,kunci,kunci! esok nak buka lock pintu kelas tu macam mane la kan? pening!pening!pening! cuba kalau korang yang jadi ketua tingkatan or ketua darjah atau ketua kelas? #elehh same je!  x)  mesti korang saket kepala fikir pasal budak kelas korang yang bising tahap gila, fikir pasal nak hantar slip kehadiran lahhh #kalausekolahkorangponnadaa!  
Pasal kunci kelas tadi, pengawas sorang ni kata, "you need to pay for the key, 5 ringgit"  . what? *aku tak jilangkan ponnn!   so, pengawas lagi sorang ni pula kate, "kena jumpa cikgu disiplin lahh!" aduhh.. bila dah jumpa cikgu disiplin pulak "takkan kamu tak pegang kunci, okay, nanti kite kena tanye sape yg last pegang kunci tu. ".
aih! pening lah........ jadi, esok nak buka kunci kelas guna ape eh? guna gigi? GILA!

so, kesimpulannya, tahun depan taknak jadi ketua kelas atau penolong ketua kelas lagi!
thanks for readings!

2 comments:

  1. kesian nya. lain kali gantung kat leher kunci. takde laa ilang :D

    ReplyDelete

hey2! comment here....