Kenapa dengan DIA tu?

Hello Ebelibadi 



#gambar kat atas mungkin ade kena mengena dengan tajuk =)

FIRST!  DIA macam pelik ckit perangai DIA.. mase lepas rehat, DIA masuk kelas yaya then tanya "lepas ni pelajaran ape?" WTFish!? kenapa DIA tanye bende tuh? then, yaya jawab "emm...Sains, kenape?" #mukapelik!
then, DIA diam jea.. pastu DIA tanya "err...cik sape?", err.. soalan lagi kann.. geram tengok DIA.. dah lame DIA tak tanye soalan macam tu kat yaya taww! hehe. n then, yaya jawab, "cikgu Shafarina.."  #mukapeliklagi =p
ande then, dia cakap " ohh..kayy..ermm.. k la.. nak masuk kelas. kbai =) " #wahhhseiapsenyumlagituhh!  huh? ape yang DIA nak sebenarnye? emm....yaya ponn tak tau lahh! =/

SECOND! kawan yaya *she's chinese girl*  nampak DIA  masuk kelas yaya lagi.. then kawan yaya kate ape taw.. "He's your Boyfriend ah? same tinggi.. =D" #jahatgakmulutdianih!
*yaya diam!* then yaya kate "pleaseeee! he's not my boyfriend lahh! aduii! =/" bila DIA masuk jea, or lalu depan kelas yaya, mesti kawan yaya kate bende yang same macam ni "Aimi! your boyfriend!" #mampusaku!

THIRD! dua hari lepas, yaya nak pegi surau sebab ade pelajaran agama.. kami gabung dengan tiga kelas termasuk kelas DIA tuh!.. then, DIA nampak yaya, DIA ikutt jea! then  kawan DIA kate kat DIA, "kau tak boleh lagi rapat ke hah?" #hahahaahahaha!  macam yaya ni pekak tak boleh dengar...  then, yaya dengar DIA kate kat kawan DIA "aku pegi skola nak belajaa bukan nak kacau anak dara orang.. :p" sambil DIA cakap, DIA pandang yaya! =p
tapi, tak ape lhaa.. kannn.. :p  #sibokhah!

LAST/FOURTH! semalam, yaya nak pegi tandas kat skolah, then DIA nampak yaya pegang kad kebenaran keluar kelas taww.. then, DIA tanye "cikgu sape punya?" haih! DIA tanye pulakk.. kene lha jawabkannn :D  yaya jawab " cikgu shafina punyeeee!" haaa.. letih jawab soalan yang same dari DIA... then dia pegi lepas dia kate "Oooo" eheh! oooo plak dia! #aduii!  bila DIA pegi, DIA senyum2 plakk.. aihh. ade pape ke nihhh?

Orang kate, bila kita mimpi orang tu, dan tiba2 saja orang tuh nak bercakap dan tegur kita, ada maksud tuhhhh! hihihihi x)   selamat berjaya yea ! =)

thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....