Tengok Bola!

Hey Guyss!
semalam, 26 Ogos 2011 yaya pegi tengok bola Remaja Malaysia vs ETon College, England .. di Stadium MBPJ , Petaling Jaya.
best taw.. tapi panass gilaaa!  i have took any pictures for tis blog. but, tak banyak laa sayaaannggg... :(
sini gambar nyaa.. =)

Tudung Purple tu Yaya! x)











♥ It's Me x) 


Dah tengok kann? tau tak, kiteorg kene buka puasa kat dalam sbb mase kiteorg dalam bas kiteorg kat Damansara Jaya x) lepas tu, selepas jea bas kiteorg sampai kat skolah, yaya, n kawan2 yaya pegi Mc'Donald, One Utama untuk buka puasa. :) maklumlah.. One Utama Kat depan skolah kiteorg jeaa :)
sampai rumah pukul 10.00 malam x) 
pelik tak, padahal  football match tuu sampai 6.30 jea..
yea la kan... kiteorg nak order makanan lagi.. pastu mase nak balik pulak, sesat kat dalam One Utama x)
haha! memang kelakar mase tuh! x)
tapi, yaya takkan lupa bende2 tuh! x)

yang paling best, dapat jumpa member2 skola rendah yaya x) jeles tak? :p
thanks for readings!

1 comment:

hey2! comment here....