Selamat Hari Raya!

28 Ogos 2011 bersamaan 28 Ramadhan



Assalamualaikum and Hello Bloggers n kawan2 sekalian.... 
Selamat Hari Raya Aidilfitri kpada smua yang menyambutnya...

Yaya nak minta maaf kalau ade salah atau silap yang yaya dah buat kat korang atau mengutukkss korang ke, ape ke.. eh? dan salah silap korang kat yaya ponnn yaya dah maafkan    #kalau ada salah laaa.. x)
memandangkan esok last puasa, yaya nak bagitau yang yaya takkan online blog selama seminggu sebab nak beraya lakannn.. Nak Duit Raya!!!  x) 
haha! yaya dah form 2, entah dapat duit raya lagi ke tidaakkk! x) yea la kann... mase taoonn lepas, yaya pegi rumah makcik yaya kat Negeri Sembilan tau, yaya salam la dia.. ingatkan nak bagi duit raya, rupanyaaa.. errrrrrr.... tak bagi punnnnnnnnnnnn.............. x) x) xD

kalau sesape yg tau rumah yaya, datang la yeaa.. jangan pulak nak tunggu ade rumah terbuka baru datang tauuu!
rumah yaya tu selalu terbuka untuk korang! x) nak duit raya? haa.. datang rumah! tak datang, takde duit, okayyy! x) okayy...........esok yaya nak balik kampunnngg...oooo... balik kampungg ! :) balik mana? Negeri Sembilan la Dik, kak, Abang.. comel, hensem.....! x)

hope korang happy tahun ni, sebab Raya Aidilfitri setahun sekali tauu.. :) x)

Selamat Hari Rayaa!! x)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....