New Look =)


Hai.. Annyeonghaseyo..
hari ni hari ahad.. nak buat apa ekk.. lagi pun, yaya rindu la nak update blog nihh.. :)
hari ni yaya nak bagi tutorial ape ehh? ta payah la kan.. yaya akan tunggu korang request tutorial kat yaya pulak.. =)
tadi yaya baru jea belajar pakai Hijab Pashmina taww.. =D
alaaa.. belajar dari Youtube laaa.. :)
tapi, best jugak kann pakai hijab nih..! :) comel jeaa.. biasa la kann. perempuan kann kreatiff =)
hihi..
tapi untuk hari ni, yaya boring sangat, so, yaya nak update ni jea laa.. :)
 tataa.. korang.. jumpa lagi esok.. Insyaallah.. :)

balik kepada tajuk :D

korang perasan tak, blog yaya da laen =) yaya da tukar Blog Name dari Dear Yaya kepada Nadya Hill Cherry .
haa.. comel kan? hihi.. Hill Cherry ni yaya ambil dari nama cat laa.. Nippon Paint tu,. =D
hehee... alaa.. same la macam Candy Floss.. dorang ambil dari nama cat jugak enn.. :)
then, yaya da tukar background dari flower to vertical :)
hehe.. yaya ambil background ni dari photobucket.com :)
then, yaya tukar warna ScrollBar =)

hhihi... okea.. yaya nak off dulu.. korang jaag diri baik2 okeaa.. =)

Yaya suka Pink and Purple,. baju raya punn da beli. warne Purple jugak.. kau ada? =)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....