Nak Puasa Nihhhhhh

annyeonghaseyo..Assalamualaikum..

she is....AWESOME! *bak kata Ain

she = Yaya la tu.. ta awesome mana punn.. tapi, Insyaallah, akan Awesome jugak nanti..

Yaya bored hari ni, no! MINGGU nih! haa..tu la ta update status da 2 minggu taww.. emm.. yaya minta maaf gila2 sebab mmg sibok or busy gila2 dalam2minggu ni :) tu laa..Facebook punn.kadang2 jea online.. :)
haa..rasa macam sekejap sangat kan, bulan nih.. tiba2 minggu depan hari isnin, da puasa.. =)sukenyea...


Yaya nak ucapkan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa Di bulan Ramadhan dan Selamat Hari Raya.! =D
hahaa.. belum puasa, nak raye pulak.sudaa...puasa punn entah penuh ke tidakk.. hahaa..
okealaa... yaya rase,boring sangat sangat n ngantuk jugak enn.. semalam tengok bola Malaysia vs Singapore!
Aduhhh.. Malaysia lose aagain ! hancur duniaa! haha! but,malam tadi, malaysia vs singapore tu, mereke seri lorhh..... hemmm.. ta ape laa.. nanti yaya maen bola ehhh.. dengan Sepak Takraw skali nak?haha!jkjkjk laa...

Selamat berpuasa yea korang... jangan miss puasa eah..kalau miss jugak.. I will Kill You! haaha! no laa.. joking jeaa. =)

P/S korang suke tak bace status update kat facebookn post kat blog yaya? =D
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....