Miss my blog ...

Annyeonghaseyo...

rase macam dah lame  tak post entry kan? maklumlahh.. malas nak post..hehe..
facebook pon jarang2 nak bukak.. saket kepala sudaaa.... emm.. tadi yaya check kat shoutbox, ade budak comel sorang ni, nak request tutorial pasal shoutbox macam yaya tu, adoyaiii.. ni yang malas nih.. hehe.. tapi, disebabkan korang, yaya akan tolong buatkan tutorial tu okayy.. :)
sekarang ni, yaya tengah hepi... isshhh! bukan sebab pegi holiday.. sebab takde homework je..
iyela kann.. dalam seminggu ni, asik buat homework, siapkan folio sejarah, memang penat lah, letihlahh...
nasib baik dah hantar buku, tapi, satu bende je yaya kene buat kat rumah.. huhu.. yaya kene bace cerpen

Maaf Kupinta

yaya belom ba mula bace lagi.. kalau tengok cerpen tu mase kat skolah, macam panjang... huh! kenapalah dorang buat cerpen, kenapa tak buat Novel jer? adoyaii.. yelakann.. kalau buat cite pendek, nanti cite tu jadi macam tergantung pulakkk.. hehe.. banayk cakap pulak..
okaylah! nak rehat jap. huhu.. bye-bye.. :)

p/s : nak tido! pening doee! :P
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....