Kem 1M1S...~ (Petaling Utama)

Annyeonghaseyo, Assalamualaikum.. Salam 1 Malaysia..



jumaat ni, yaya pegi kem tau.. name kem tu, Kem 1M1S Program 1 Murid 1 Sukan Peringkat Petaling Utama 2011 ! di Kompleks Tabung Haji, Kelana Jaya... :D maknanyee.. yaya tak akan update blog ni selama 3 hari .. heehee..
yaya rase korang ta kesah mane  ponn kannn? hehee..

nak tau sekolah mane yg terlibat? skolah ni :


-- SMK (P) SRI AMAN
-- SMK BANDAR SRI DAMANSARA (2)
-- SMK BANDAR UTAMA DAMANSARA (2)
-- SMK BANDAR UTAMA DAMANSARA (4) -sekolah yaya-
-- SMJK KATHOLIK
-- SMK KELANA JAYA
-- SMK SEKSYEN 10 KOTA DAMANSARA

ha.. tu la sekolah2 yg terlibat............
satu sekolah ade 8 orang..

antara pelajar skolah yaya yg pegi ialah...

-- Ma Yi Jin (form 4)
-- Norsyafika (form 4)
-- Muhammad Shaheer (form 4)
-- Mohammad Fared (form 4)
-- Ahmad Airilzuan (form 2)
-- Dicky Afrizal (form 2)
-- Aimi Nadia (form 2) -yaya-
-- Nurul Ain (form 2)

ha.. search la kiteorg kalau nak add kat facebook.. heeheeee.
nak tau takkk.. ade gak budak skolah laen dari SMKBUD2 yg pegi tu, kawan yaya sendiri(mase skolah rendah)
tapi takleh bla arrr.. macam mane laa.. dorang boleh terfikir nak pegi kem tu? adOyaii.. hermmm..
tu la yaya ade update status kat facebook :

knape name kau ade kat namelist kem tu ha?! bengang ar!

haa... tapi ade sorang kawan yaya yg lame tak jumpe pon pegi.. dari SMKBUD2 gakk.. Nurul Izzati Jamali.
ha... see you there.!! heeheee.. :D

okeaaa.. kepade sesape yg terlibat, jumpe korang kat sanee.. heehee.. :D
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....