Dari Kem 1M 1S

Annyeonghaseyo..

17 July 2011 .. credit to : Afizie. thank you..

penatlahh.. balik dari kem.. tapi, disebabkan nak update blog yg da berhabuk ni, kene la jugakk.. :)
kat sini, yaya nak cite pasal 'apa yg da jadi kat Kem ?'

1st Day (Jumaat, 15 Julai 2011)

yaya pegi kem tu dengan Cikgu Masnizah, Cikgu Shahril, Fared, Akmal, Eyka, Johani, Ain, fadhli, n Dicky...
sampai jea sane( Kompleks Tabung Haji) yaya rase macam  WOWW! betul ke yaya duk kat sini? kiteorg daftar, pastu dpt bilik num.416 . yaya masuk jea kat bilik, besar gak bilik dia. satu bilik, kene ade 6 orang. :)
pukul 4.30-5.00, kiteorg pegi makan kat dewan makan, dewan makan dia sejuk giler nak mamposs! haaha!
kiteorg pegi situ sbb na makan jea.. heheee.. :) pukul 5.00, kiteorg kene dengar Taklimat Kem kat Dewan ( dewan lain larh!`) hehe.. lepas kiteorg dengar taklimat yg tak berapa boring la.. sbb mse tu, yaya tak kenal budak skolah lain.. cuma kenal Shuhada (DA'DA) n Farah .. :) tu la ade Ice Breaking!  okaylaa.. yaya taknak cite panjang2.. :)
first day kat sane, malam2 yaya tido, betol2 kat bawah aircon. haaha! kat mane2 kiteorg pegi, mesti ade aircon.. heehe! (jangan maraa) :)

2nd Day (Sabtu, 16 Julai 2011)

Bangun pagi, dengan rase kesejukan tahap gila! haha!  pukul 6.30 pagi kiteorg pegi dewan, nyanyi lagu Negaraku. lepas tu, pagi2 lagi kiteorg dah bersenam, tapi kat dalam dewan jer... :) memang awesome giler seyhhh! heeehheee!~` pastu kiteorg sarapan pagi... pukul 2.30, kiteorg pegi SMK Lembah Subang untuk bersukan laa.. dah name pun 1 Murid 1 Sukan. Adoiyy :)
Lupa nak bgtau :) yaya masuk kumpulan Sepak Takraw. mmg yaya da terfikir 'macam mane aq nak maen sepak takraw ni? gilalahh!' haahah...
jadi kat sana, yaya da maen Hoki, Sepak Takraw, Bola Jaring, Bola Sepak, n Badminton. :)
balik je kat Kompleks Tabung Haji, kiteorg pegi makan... hehee.. :)
tapi mase kat SMK Lembah Subang, mmg best gila lahh! pastu, mse maen takraw, bola takraw yg keras tu, kene muka! syafiq tanye, okay tak, yaya kate 'Syafiq, I'm Okay!!'  :P

Last Day (Ahad, 17 Julai 2011)

Awwhhhh~~~
rindunye kat korang.. hahaah! tapi, bg yaya, 3 hari tu, tak cukup untuk dapatkan kawan.. yaya baru je dpt kwn, da kene balik.. ermm...  ni kwn yg yaya boleh sebut n tulis :) n kenal :)
> Shuhada (Da'Da)
> Farah
> Nureen (Eann)
> Ahlam
> Rachel Shin
(only girl.. lelaki? i tak nak sebut :P)

 sudah lah! da malas nak cerciter kat sini...hehe..
tataaa. the next post, yaya letak pic mase kem tu okay? :)


thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....