Contest Photo Paling Kawai

hey, Asslamualaikum... Annyeonghaseyo.. =)

yaya tau contest ni dari Cynthia. n macam best saje contest nih :D
okea.. yaya nak bg gambar yg takde la kawaaiii sangat tauu.. =)
Contest ni dicipta oleh : Mr. Domo ( mr. domo hensem, nak join boleh? )

 


Syarat syarat :

1. Korang wajib follow blog mr domo, kalau tak automatic tersingkir.
2. Buat satu entri pasal contest ni "contest photo paling kawai"
3. Letak banner contest ni dalam entri, dan letak gambar korang yang paling kawai. Make sure pakai baju raya, oke ? Tak nak ponn takpe.
4. Tag 2 orang kawan, pastikan diaorang tao
5. Coment penyertaan korang dalam entri ini
6. Like page mr domo. =) 

ni gambar2 yg yaya nak letak untuk contest ni =D



tu jea lah pic2 yg bole kate kawai, takde la kawai sangat kan ... =)

yaya tag :  ➀  Iffah 
                ➁  Raara
thanks for readings!

6 comments:

  1. Eh eh name saya lah :P
    Btw good luck jyeah yaya <3

    ReplyDelete
  2. =) Cynthia : hihi.. thank you, cynthia. good luck to you too.. :D

    ReplyDelete
  3. hehe...thanks Aimi sebab tag Iffah..:D ❤

    ReplyDelete
  4. yaya, tengs join contest.
    btw, mr domo dah follow kamo :3

    ReplyDelete

hey2! comment here....