Tips Tarik Follower (permulaan)

Annyeonghaseyo..Assalamualaikum.. ni tips dari yaya. tapi tips ni boleh la jugak tolong blog korang yg kurang follower tu.....(macamlah blog aku ni popular sangat!) ..huhu.. okea..

sesangat penting bagi blogger baru. Kalau asyik lepak kat chatroom, kat Facebook, kat Twitter, tak pegi blogwalking, mmg sampai sudah la takde sape nak datang kat blog korang.

untuk permulaan, blogwalking la dulu kat 50 blog. banyak ke? Memang banyak!!. kat mana nak cari 50 blog tu? Mula dengan bloglist yang dah sedia ada dekat blogging group yg korang kene join skali. Masa chatting dekat sana, jangan chatting je. Buka lah blog-blog diaorang, sambil tu, tinggalkan pesanan "jangan lupa follow balek ehh..!" tapi jangan la tiru ayat sayaaa.. buat ayat sendiri! ahaha!

Korang jangan malas ehh..! nanti yaya cepuk kang!! haha.. takdelahh maen2 je.. lagipun, bende ni mmg penting.. kalau nak tambah follower la.. kalau taknak, takpayah ikut cara ni..huhu..

Selamat Mencuba <3
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....