Photoshoot dgn Kak Aishah..

Annyeonghaseyo!!

memandangkan semalam xleh bukak blog sbb dorang tgh selenggara blog,tah ape kejadah haram dorang buat, yaya pon tak tahu.  so, hari ni yaya nak tunjuk sesape yg dah bukak atau terbukak blog yaya nih.. semalam yaya jadi model sementara . haah! taw tak? kelakar dowh.. yaya kene jadi model tak berbayar. hehe...

ni gambar2 yaya yg ade, then, kalau tak cantek atau tak suke, janganlah tengok! mangkok! jadi, kalau suke, klik LIKE BUTTON kat bawak tuh, tak nampak? pegi kebawah, then,tak payah pusing kiri, bawah lagi, pastu nampak button FB yg biru tuh, haa.. dah jumpe? tekan like. hhee... terima kasehh..










Thank you cos kamu suda tengok2. huhuhuu.. tapi pic kat atas ni cket jer... kalau nak tengok bayak2 lg, dekat SINI okay! =)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....