Makan-Makan =)

Annyeong.. Hai korang.. Tadi lepas sekolah, yaya n kawan2 or BFF or whatever lah, kiteorg pegi makan2 kat IKEA. Korang jangan ingat kiteorg makan combo A combo B tu k.. kiteorg makan dkat tingkat atas yang ade MeatBalls ngn Daim Cake tu la.. tapi memang best la...  maklumlah.. kiteorg ni memang hepi slalu.. bak kate orang putih, always smile hehe.
 hehe..  lepas je makan, kiteorg pegi la tandas jap.. sementara tengah tunggu si Ain, kiteorg buat  klip video ceyyhhh.. klip video kat tandas la tu.. hehe.. tapi korang ni cheersla.. jangan jealous.. hhee..






macam tau kiteorg buat kat tandas tu. kan kat tandas ikea kan ade cermin.. so, yaya, june n may buat la macam2 gaya kat depan cermin tu.. da mcm nak buat photoshoot lak.. hehe..

lepas kite org da selesai segalanya kat teampat makan kiteorg, kite org nak turun lak.. maklum la.. kite org ni budak baek.. ceyhh.. (puji sendiri) haha.. lepas tu, yaya ternampak abang yaya ( Hakeem ) . yang ain lak , dia nampak je abang yaya, terus dia kata kat yaya " aimi! abang kau hensem dowhhh !!! " 
hehe.. suke lak dia. exited bebenor ! yaya taw la abang yaya tu Handsome !!! ala..  jangan puji sangat.. nanti dia kembang lak... haha... dah la... esok cuti.. maybe esok da xde cite kan.. sbb esok cuti.. eyy!! nak psiko diri sendiri lakk!!

ok .. goodbye korang.. tahanks sbb baca okay.. nanti yaya bagi entry yg lagi terbaek punya okay..!!!



thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....