Examination Begin .

Annyeonghaseyo..

arghh..~ exam kat skool yaya mula hari ni.. tadi yaya amik exam  Science2, Science1 dan Sivik...
Nak tau tak, exam Science tadi, mcm orang giler yaya fikir jawapan die. tapi ade la jugak yang susah ade yg senang.. yg senang tu, mmg boleh buat la kan... haha..
tapi memang kene belajar lagi.. ni  baru Science. belom lagi Mathematics.
Rasanya kalau math, mesti lagi gila la aku. hehe..

so. pengajaran pada hari ni ialah ( ceyhh.. macam pencermah la pulak..) :

BELAJAR LAH BERSUNGGUH-SUNGGUH UNTUK MENCAPAI KEJAYAAN. JANGAN JADI MACAM YAYA YEAA..~~~ XD
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....