Buat Gambar Bergerak Guna Photoscape

Annyeonghaseyo..

korang mesti pelik kan mcm mne lah nak buat gambar bergerak ni guna photoscape? aduhh.. pening dowwhh,..
haa,,.. sini yaya ajar kamu..hehe..


okay..dah tekan? bagusss.. skrg. ikut je step kat bawah pulak ye syg... haa..
ikut jer tau..tekan kat gambar tu kalau nak tengok jd besar.


okay.. dah ikut? bagus la kamu ni.. ikut je kata orang..
 dan FINALLY! insyaallah akan jd macam ni :


Haaa.. dah siap. kalau jadi, bgtau yaya okey..!
last skali, letak kat Photobucket.com okay. baru boleh amibik dia punya direct link okay? :)
kalau tak jadi, jgn marah haaaa..

SELAMAT MENCUBA =)
thanks for readings!

2 comments:

  1. akak mcm mana nak masuk kan pic tu dlm blog kita...sebab ika da try tapi dy xgerak pun...

    ReplyDelete
  2. ika syafiqah : ika kene guna HTML, baru dia boleh gerak :)

    ReplyDelete

hey2! comment here....