Buat Account Heartbeat

Annyeonghaseo..

Korang tau tak HeartBeat tu apa? haa.. bagus! korang dah tau.(heartbeat ni mcm Nuffnang)

sebelum tu, tekan Banner ni dulu. : :



dah tekan? okay. ni cara2 nak buat account heartbeat

1. tekan kat banner atas tu. ohh.. lupa.. korang tekan tadi kan.,. hehe..
2. lepas tu, tekan kat atas skali yg ade gambar ni :


haa.. dah jumpa? okey.
3. klik kat CREATE ACCOUNT
4. dah tekan create account, korang kene isi maklumat yg diperlukan. bila dah isi, korang tekan kat " I agree...  
dapat? okey...
5. klik kat JOIN HB!AFFILIATE 
6. scroll ke bawah. dan cari " ONLINE APPLICATION "   dan tekan.
7. Selepas korang klik tadi , satu borang untuk isi maklumat akan keluar.
Then , selepas dah isi , jgn lupa pulak utk nyatakan korang nak pembayaran tuh , melalui apa..lpas tu , TICK I agree .. Dan tekan Continue
8. lepas tu, korang boleh tekan MY HB!AFFILIATE
9. Klik GET CODE.
10.Dan akhir sekali , korang pilih lah yang mana korang rasa banner yang korang nak guna,
Kalau macam yaya , Yaya guna "Horizontal" and jgn lupa pulak , Copy Code Banner tuh:)


 PASTE CODE TU KAT DALAM BLOG

 mcm biasa. bukak kat Add gadget>Html/Javascript

okay.. selesai..

Selamat Mencuba!! 

if tak faham. jgn malu2 nak tanay di ruangan kome okey.

credit to : Lyssa
thanks for readings!

1 comment:

hey2! comment here....