Never Say Never !!

 Annyeong...

Next week is the Justin Bieber 'My World Tour' in Stadium Merdeka,Kuala Lumpur, sy nak kongsi something kat smua Beliebers pasal cite Never Say Never. maybe sy rase, korang xkan paham cite dia..

Synopsis

"Never Say Never adalah kisah nyata inspirasi dan melihat ke dalam langkah pada kenaikan Justin Bieber dari pemain jalanan di sebuah kota Stratford, Ontario untuk sebuah fenomena internet untuk seorang superstar global yang mencapai kemuncaknya dengan mimpi dan sekarang,dia membuat persembahan terkenal di Madison Square Garden. "

haa.. semua beliebers dah tau pasal cite tu kan? cuma nak tengok je tak berkesempatan lagi.. haa.. sy pon tak tengok lagi ni... so, cepat2 pegi cinema, cepat2 beli tiket, cepat2 la tengokk yee... tapi jgn lupa lak Konsert JB next week taw.. same gak.. cepat2 beli tiket,cepat2 pegi sane Khamis nanti..haha..



thanks for readings!

2 comments:

  1. annyeong!!
    hi gojes! me jejalan sambil tinggalkan footnote here :)

    ReplyDelete

hey2! comment here....