Nak nyanyi jap!

Annyeong.. Assalamualaikum.
video ni sungguh3 gila dan cik yaya sndiri tak tau apa yg cik yaya nyanyi.
ok. korang tengok jer la.


haha ! korang gn gelak aww.. kan cik yaya kata jgn ge;ak ! lempang kang ! hhuuhu..
tapi mmg ni first time punye larh. msti korang tak dengar kan? dia punya sound memang FREAKING BAD arhh!!!  tapi okay ape kalau cik yaya cuba! drpada korang tuh , tak cuba pooonnn...

ok lah.. kalau korang suke, korang LIKE la.. tapi cik Yaya tau..mesti korang tak suka kan...? hehe...
takpe..asalkan korang tengok..  thanks for watching okay... =)
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....