citer terbaik dari mata sy !

Tadi kan, ade NEW TEACHER relief klas agama kite org. Ya Allah !! malunyer nak citer kat sini...
nak ke x nak citer.. malu siott..  ok la.. td kat skola, sebelum balik kerumah, ade pelajaran agama, lepas tu, klas agama kiteorg lak kat surau, ustazah x datang.. mase pertama agama, cikgu perempuan yg relief klas kite org..mase agama yg kedua pulak, mule2 kite org x tau siapa cikgu relief, tiba2 ade sorang cikgu baru lelaki dari Sabah ( handsome kott!!!! ) masuk kat surau, igtkan cikgu tu masuk surau sbb  nak join budak laki sembahyang zohor..rupanya nak relief klas kite org gak..
tmpat smbahyang pompuan kan tertutup dgn langsir, lpas tu sy ternmpak cikgu tu jalan kat tmpat laki. sy bgtau la kwn sy yg lain.. lpas tu kan, dia org smua tgk jer cikgu laki tu..(xnak bg tau name dia, sbb dia handsome!! ).
bila kite org da abes smbahyang, cikgu tu x ajar ape2 pon, nak tau x? cikgu tu nmpak mcm pelik giler bila pelajar pompuan yg ade mse agama kat surau tu, asik pandang je cikgu tu.. malu...
tadi cikgu tu keluar la kjap,...  pastu, Rus, ngn kwn dia yg lain, ikut la keluar skali.. lpas tu kan, boleh lg Rus cakap kuat2 dpan cikgu tu, mcm ni, "Weyh!! sudah la..jgn nak menggatal.."  rus,rus... dia yg pegi keluar dulu, dia kate kite org yg menggatal.. x pe la...
lpas tu kan, lg berapa minit nak balik, sy ngn rus mintak cikgu tu tandatangan kat borang kawalan kelas.. nak tau x, cikgu tu punya tandatangan, comeyyy.....sgt......huhu..pastu Rus kate kat cikgu (mse tu sy pon ade ngn Rus) "cikgu, hari ni sy mintak Autograf cikgu, esok sy nak fotograf cikgu pulak.."  haha..nak tau x, rus ckp ngn selamber jer... cikgu tu tersenyum....... hehe....gatal siaalll...ops, !! terlibih sudaaa..
da la.kang cikgu tu baca, susah pulak..hehe..
tadaaa..


 
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....