Today ! not Yesterday !

erghh...sebenarnya malas la nak cite psl bola baling tadi..tapi, terpaksa nak cite..kite kene terus trang supaya dapat maki org..ehh..bukan la..sje jer...

ermm..cite nye mcm ni..sy n kwn sy pegi bola baling x pakai baju sukan, abes tu, apa lagi, kena denda la..lg b est kene denda..haha..kene berlari 2 pusingan gelanggang bola baling. mmg best.. pastu kite org pergi la kat ustazah..kite org duduk berdekatan ngn situ. then, kite org kne berlatih baling bolla ckit. ckie jer laa...hehe..tiba2, dtg pulak senior kite org.da la dtg lmbat, pastu nak marah org pulak.
cite dia mcm ni.. audra ckp elok2, suruh dia berlari dua pusingan. tiba2  dia pulak marah2 audra. org nak bagi nasihat pun susah  pastu ade lg sorang senior kite org ni, dia kate 'jgnla bawak makanan kat ctu'..lepas tu, boleh pulak yg dtg lmbat tu kate 'ye larh ! aq x bawak pon..nampak ?! ' betapa kurang ajarnya dia..
haha..lepas tu kan, semua yg bola baling termasuk yg x pakai baju sukan pun kene berlatih jugak..mase tengah berlatih tu,sampai la giliran sy..lpas tu, yg baling bola tu, dia baling bola, terus kne muka sy.. Aduhh...sakit ya Amat... da la kena cermin mate sy..kalau pecah, sy akn mintak dia RM 600 untuk ganti balik spect tu.


sy mintak maaf la kalau ade yg terasa..tapi , next week, jgn harap la nak tgk muka aq kat bola baling !


>>ade satu yg kelakar ! ade sorang dak form 1 yg muke lebih kurang mcm sy, lepas tu ade lak sorang senior lelaki f5 kat blkng sy, dia kata ' tepi la ckit adek chaq!' sy pulak buat bodoh jer...mcm xde apa2.. lpas tu dia pergi dpan sy, dia tanya ' kau adek chaq kan?' sy pulak kate, 'spe pulak adek chaq kat cni?' dia pulak, 'eh, abes tu, kau adek spe? ' sy kate ! 'bukan adek spe2 !'  haha..malu siott....
thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

hey2! comment here....